Pla d'estudis i guies docents
Titulació: Grau en Enginyeria Agrària i Alimentaria
Mencions:
- Enginyeria rural i ambiental
- Hortofructicultura i Jardineria
- Indústries Agràries i Alimentàries
- Producció Agrària
Branca de coneixement: Enginyeria i Arquitectura
Durada: 4 anys
Crèdits ECTS: 240
Títol a que dóna dret: Graduat/Graduada en Enginyeria Agrària i Alimentaria
Publicació BOE 21-02-2013
Publicació Pla d’Estudis BOE 28-09-2013
Publicació modificació Pla d’Estudis BOE 28-06-2017
ESTRUCTURA DEL TÍTOL | |
---|---|
Matèries bàsiques (FB) | 66 |
Matèries obligatòries (B) | 138-150 |
Matèries optatives (O) | 6-18 |
Pràctiques externes | 6 |
Treball de fi de grau | 12 |
TOTAL CRÈDITS | 240 |
Reconeixements automàtics amb altres graus ETSEAFIV
En el següent enllaç podeu consultar els correquisits que s'han de complir a l'hora de matricular les assignatures.
Pla d'estudis
El Pla d'Estudis s'estructura en 4 cursos, de tal manera que ens els dos cursos últims s’aconsegueix una especialització en alguna de les següents mencions:
- Enginyeria Rural i Ambiental
-
Hortofructicultura i Jardineria
-
Indústries Agràries i Alimentàries
- Producció Agrària
L'alumne tria menció a partir del tercer curs, sent els dos primers cursos comuns a totes les mencions. L'últim curs, l'alumne realitza una estada en empresa ('Pràctiques Externes', 6 crèdits) i una assignatura d'integració de coneixements ('Pràctiques Integrades d'Enginyeria i Gestió', 6 crèdits) dins l'àmbit de la seva menció. Finalment, l'alumne ha d'elaborar i presentar un Treball de Fi de Grau (12 crèdits).