SERADJ , AHMAD REZA

Categoria: LECTOR/A
Perfil acadèmic: Doctorat
Departament: CIÈNCIA ANIMAL
Email: reza.seradj@udl.cat

Docència

Ensenyament Curs Assignatura
Grau en Enginyeria Agrària i Alimentària - UdL 3 PRODUCCIÓ AVÍCOLA
Grau en Enginyeria Agrària i Alimentària - UdL 3 TECNOLOGIES DE PRODUCCIÓ ANIMAL
Doble titulació: Grau en Veterinària i Grau en Ciència i Producció Animal 3 PRODUCCIÓ I GESTIÓ D'AUS
Doble titulació: Grau en Veterinària i Grau en Ciència i Producció Animal 3 PRODUCCIÓ I GESTIÓ DE REMUGANTS
Doble titulació: Grau en Veterinària i Grau en Ciència i Producció Animal 5 FABRICACIÓ DE PINSOS
Doble titulació: Grau en Veterinària i Grau en Ciència i Producció Animal 6 PRÀCTIQUES EN EMPRESA
Doble titulació: Grau en Veterinària i Grau en Ciència i Producció Animal 6 TREBALL DE FI DE GRAU

Recerca

Grup de recerca: Nutrició i Sistemes Ramaders Sostenibles
Tesis Any Direcció
Study the effect of inclusion of feed flavonoid substances on animal performance and ruminal fermentation in calves 2015 Balcells, Joaquim
Publicacions Any Autors Tipus
Age evolution of lipid accretion rate in boars selected for lean meat and duroc barrows 2022 Sarri, Laura; Balcells, Joaquim; Seradj, Ahmad Reza; Pena, Ramona N.; Ramírez, Gustavo A.; Tor, Marc; de la Fuente, Gabriel Article d'investigació
Annual Nitrogen Balance from Dairy Barns, Comparison between Cubicle and Compost-Bedded Pack Housing Systems in the Northeast of Spain 2021 Fuertes, E.; Seradj, A. R.; Maynegre, J.; Villalba, D.; de la Fuente, G.; Balcells, J. Article d'investigació
Ruminal microbiota is associated with feed-efficiency phenotype of fattening bulls fed high-concentrate diets 2021 S. Costa-Roura; D. Villalba; M. Blanco; I. Casasús; J. Balcells; A. R. Seradj Article d'investigació
Coeficiente Nitrógeno/Fósforo y pérdidas de N 2021 Esperanza Fuertes; Jordi Maynegre; Ahmad Reza Seradj; Daniel Villalba; Gabriel de la Fuente; Joaquim Balcells Article en revista divulgativa
Evolution of viscera and muscle fractional protein synthesis rate in lean meat selected hybrids and castrated Duroc pigs fed under moderate crude protein restriction 2021 Sarri, L.; Balcells, J.; De la Fuente, G.; Tor, M.; Gómez Arrue, J.; Seradj, A.R. Article d'investigació
The Impact of Genetics on Gut Microbiota of Growing and Fattening Pigs under Moderate N Restriction 2021 Sarri, Laura; Costa Roura, Sandra; Balcells, Joaquim; Seradj, Ahmad Reza; de la Fuente, Gabriel Article d'investigació
Balance de nitrógeno en dos sistemas de alojamiento en vacas lecheras cubículos vs cama compostante 2020 Joaquim Balcells; Esperanza Fuertes; Ahmad Reza Seradj; Jordi Maynegre; Daniel Villalba; Gabriel de la Fuente Article en revista divulgativa
Study of nitrogen fluxes across conventional solid floor cubicle and compost-bedded pack housing systems in dairy cattle barns located in the Mediterranean area: Effects of seasonal variation 2020 J. Balcells; E. Fuertes; A. R. Seradj; J. Maynegre; D. Villalba; G. de la Fuente Article d'investigació
The Impact of Producing Type and Dietary Crude Protein on Animal Performances and Microbiota Together with Greenhouse Gases Emissions in Growing Pigs 2020 Ahmad Reza Seradj; Joaquim Balcells; Laura Sarri; Lorenzo Fraile; Gabriel de la Fuente Article d'investigació
Methanogenesis in animals with foregut and hindgut fermentation: A review 2019 Gabriel de la Fuente; David Yañez-Ruiz; Ahmad Seradj; Joaquim Balcells Teres; Alejandro Belanche Review
Modulatory effect of protein and carotene dietary levels on pig gut microbiota 2019 González-Prendes, Rayner; Pena, Ramona Natacha; Solé, Emma; Seradj, Ahmad Reza; Estany, Joan; Ramayo-Caldas, Yuliaxis Article d'investigació
In vitro and in situ degradation characteristics and rumen fermentation products of Moringa oleifera harvested at three different ages 2019 Seradj, A.R.; Morazán, H.; Fondevila, M.; Liang, J.B.; De La Fuente, G.; Balcells, J. Article d'investigació
Changes in the Rumen Microbiota of Cows in Response to Dietary Supplementation with Nitrate, Linseed, and Saponin Alone or in Combination 2019 Popova, M.; Guyader, J.; Silberberg, M.; Seradj, A.R.; Saro, C.; Bernard, A.; Gérard, C.; Martin, C.; Morgavi, D.P. Article d'investigació
Un paso adelante en la alimentación de precisión 2018 Gabriel de la Fuente; Ahmad Reza Seradj; Joaquín Balcells Article en revista divulgativa
The impact of reducing dietary crude protein and increasing total dietary fiber on hindgut fermentation, the methanogen community and gas emission in growing pigs 2018 Seradj AR; Balcells J ; Morazan H; Alvarez-Rodriguez J; Babot D and De la Fuente G Article d'investigació
Carotenoid intake and SCD genotype exert complementary effects over fat content and fatty acid composition in Duroc pigs 2017 Henriquez-Rodriguez, E, Pena RN, Seradj AR, Fraile L, Christou P, Tor M, Estany J. Article d'investigació
Nutritional strategies to cope with reduced litter weight gain and total tract digestibility in lactating sows 2017 Alvarez-Rodriguez J; Mir L; Seradj AR; Morazán H; Balcells J; Babot D Article d'investigació
Effects of the citrus flavonoid extract Bioflavex® or its pure components on rumen fermentation of intensively reared beef steers 2016 Seradj, A. R.; Gimeno, A.; Fondevila, M.; Crespo, J.; Armengol, R.; Balcells, J. Article d'investigació
Effects of crude protein level in the concentrate and time allotment on pasture on milk yield, urinary nitrogen, and purine derivative excretion in lactating Latxa ewes 2015 Fernández, R.; Seradj, A. R.; Oregi, L. M.; García-Rodríguez, A.; Balcells, J. Article d'investigació
Trade-offs among growth performance, nutrient digestionand carcass traits when feeding low protein and/or highneutral-detergent fiber diets to growing-finishing pigs 2015 Morazán, H.; Alvarez-Rodriguez, J.; Seradj, A.R.; Balcells, J.; Babot, D. Article d'investigació
Effect of Slurry Dilution, Structural Carbohydrates, and Exogenous Archaea Supply on In Vitro Anaerobe Fermentation and Methanogens Population of Swine Slurry 2015 Morazán, H.; Seradj, A. R.; Alvarez-Rodriguez, J.; Abecia, L.; Babot, D.; Yañez-Ruiz, D.; Balcells, J. Article d'investigació
The effect of Bioflavex® and its pure flavonoid components on in vitro fermentation parameters and methane production in rumen fluid from steers given high concentrate diets 2014 Seradj, A. R.; Abecia, L.; Crespo, J.; Villalba, D.; Fondevila, M.; Balcells, J. Article d'investigació
Effect of substituting barley with sorghum on starch digestion, rumen microbial yield and growth in Iranian Baluchi lambs fed high concentrate diets 2013 Yahaghi, M.; Liang, J.B.; Balcells, J.; Valizadeh, R.; Seradj, A.R.; Alimone, R.; Ho, Y.W. Article d'investigació
Flavonoids as natural plant extracts in the feed to stabilise rumen fermentation 2012 Crespo J, Serra M, Balcells J, Seradj AR, Aris A, Devant M. Article en premsa
Modelling urinary purine derivatives excretion as a tool to estimate microbial rumen outflow in alpacas (Vicugna pacos) 2012 Orellana-Boero, P.; Seradj, A. R.; Fondevila, M.; Nolan, J.; Balcells, J. Article d'investigació
Effects of an extract of plant flavonoids (Bioflavex) on rumen fermentation and performance in heifers fed high-concentrate diets 2012 Balcells, J.; Aris, A.; Serrano, A.; Seradj, A. R.; Crespo, J.; Devant, M. Article d'investigació
Optimización de los procesos de co-digestión anaerobia de purín de cerdo a partir de subproductos agrícolas como co-sustratos y heces de vacuno como co-inóculo 2011 Morazán H; Seradj AR; Hermida B; Álvarez-Rodríguez J; Babot D; Balcells J Acta congrés
Evolución de la población bacteriana total y metanogénica en el proceso de co-digestión anaerobia de purines de cerdos 2011 Seradj AR; Morazán HJ; Álvarez-Rodríguez J; Babot D; Hermida B; Yañez DR; Abecia L; Balcells J Acta congrés
The chemical composition, rumen degradability, in vitro gas production, energy content and digestibility of olive cake ensiled with additives 2008 Rowghani, E.; Zamiri, MJ.; Seradj, A.R. Article d'investigació